Verjaardag

Het persoonlijke gebaar: kaartberichten 17-06-2023 Het samenstellen van een oprecht en persoonlijk kaartbericht kan soms een uitdaging zijn. In dit artikel delen we enkele tips en technieken om je te helpen de juiste woorden te vinden voor elke situatie, of het nu gaat om een verjaardag, een beda[...] Het effect van een kaartje 06-05-2019 Je zult zelf vast wel eens een kaartje ontvangen. Dit kan zijn geweest toen je ziek was, geslaagd bent, de eerste communie deed of simpelweg omdat je jarig was. Dit zal je vast leuk gevonden hebben. Het geven van een kaartje kan veel losmaken bij[...]

De standaard kaarten

Wij geven al heel lang verjaardagskaarten aan jarigen. We zoeken in de winkel een leuke, ludieke of lieve kaart en schrijven hier een persoonlijk bericht op. Deze voegen we toe aan een cadeau of versturen hem per post. Er zijn een aantal grote producenten die jaarlijks een groot aanbod aan kaarten aanbiedt. Grote namen als Hallmark hebben al laten zien dat er vele verschillende kaarten gegeven kunnen worden.

Een persoonlijke verjaardagskaart maken

Het geven van een kaart kan nog leuker. Een gepersonaliseerde kaart geven én krijgen is natuurlijk veel leuker. Tegenwoordig kun jij online gemakkelijk de leukste verjaardagskaarten maken. Jij kan uit een groot aanbod aan kaarten kiezen en ze op eigen hand invullen.
Het personaliseren gaat zeer gemakkelijk. Als eerste kies je een kaart uit die aansluit op de ontvanger. Op deze manier krijg je een beeld van hoe de kaart eruit komt te zien. De kaart kan al deels ingevuld zijn of compleet blanco gemaakt worden. Jij kan op deze manier foto's en teksten toevoegen waardoor de kaart uniek wordt. Na het maken van de kaart in de kaartmaker kun je de kaart opslaan en bestellen. Je geeft een adres op waar de kaart naar verstuurd moet worden en rekent af.

Een goedkope kaart versturen

Verjaardagskaarten zijn een klein gebaar die een grote indruk achterlaten. Het laat zien dat je iemand niet vergeet en het fleurt iemand zijn dag op. Het geven van een kaart hoeft daarnaast niet duur te zijn. De kosten van een kaart liggen aan een aantal factoren:
1. het formaat van de kaart
2. de keuze voor een enkele of dubbele kaart


Door het gebruik van een enkele kaart kun je dus heel goedkoop toch een leuke en persoonlijke kaart sturen. Waar wacht je nog op? Ga nu de leukste verjaardagskaarten maken en verras iemand!

Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Verjaardag Beterschap Geboorte Huwelijk Condoleance Nieuwe woning Bekijk alle koopgidsen