Verhuiskaarten versturen voor een nieuwe woning

Het kopen van een nieuwe woning en het verhuizen wat erbij komt kijken is een hectische maar zeer leuke periode. Een nieuw huis kan naar eigen zinnen weer ingericht worden. Jij kan iemand op een leuke manier feliciteren met een verhuiskaartje.
Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je zelf gaat verhuizen. Voor sommige zal dit wellicht niet meteen opvallen. Daarom kun je iedereen op de hoogte stellen met een kaartje. Met deze kaartjes zorg je er namelijk voor dat je jouw nieuwe adres kenbaar maakt.

Een originele verhuiskaart versturen

Wil jij op een originele manier laten weten dat je verhuisd bent? Dan kun je tegenwoordig een verhuiskaart maken die geheel aanpast op jouw eisen en wensen. Deze kaarten kun je nu namelijk voorzien van prachtige persoonlijke foto's en teksten. Er zijn een groot aantal kaarten die gemaakt kunnen worden naar eigen indeling. Dit begint al bij het formaat en de vorm van de kaart tot aan de teksten, foto's en afbeeldingen. Hierdoor zul jij met de kaart een blijvende herinnering maken.

Wat vermeld je op zo'n kaart?

Ga jij een verhuiskaart maken? Dan zijn er een aantal punten die je vermeld moet hebben zodat de kaart compleet is. Zorg er namelijk voor dat je alle belangrijke informatie vermeldt. Belangrijke informatie voor op je kaartje zijn:

  • Namen van bewoners
  • Het nieuwe adres
  • De contactgegevens
  • Datum van verhuizing
  • En of er een housewarming is

Goedkope verhuiskaarten bestellen

De verhuizing zelf zal al veel tijd, moeite en geld kosten. Wij begrijpen dat je geen zin hebt om nog eens een grote kostenpost erbij te krijgen. Gelukkig vind je tegenwoordig een groot aantal kaarten die voor een aangename prijs gemaakt kunnen worden. Hierdoor kun jij kiezen tussen enkele en dubbele kaarten. Wil jij het goedkoop maar toch persoonlijk houden? Dan kun je het beste kiezen voor een enkele kaart.
Op deze manier zul jij toch prachtige en unieke verhuiskaarten kunnen versturen zonder dat hier een groot aantal kosten aan vast komen te zitten.