Geboortekaartjes versturen

De geboorte van je kind is één van de mooiste momenten van je leven. Om iedereen op de hoogte te stellen van de geboorte, is een geboortekaartje versturen de makkelijkste en leukste manier. Op deze manier kunnen vrienden en familie kennis komen maken met het nieuwe familielid. Dit kaartje zorgt er daarnaast ook voor dat iedereen voor de eerste keer de naam van je kindje zal zien. Stuur daarom een stoere kaart voor de geboorte van je jongen of een schattig kaartje voor een meisje. Maak deze kaartjes extra persoonlijk en zorg voor een onvergetelijk kaartje.

Een passend geboortekaartje

Je kind is uniek en daar hoort een perfect geboortekaartje bij. Het kan daardoor zo zijn dat je de tijd nodig hebt om het perfecte ontwerp voor een kaartje te vinden. Er bestaat de mogelijkheid om de kaartjes zelf helemaal vanaf blanco papier te ontwerpen maar vaak is dit ingewikkeld en kan het enige tijd duren. Gelukkig zijn de meeste kaarten gecategoriseerd. Hierdoor kun je makkelijk op zoek gaan naar een trendy, modern, hip, vintage, lief of stoer uiterlijk. Op deze manier zal er altijd een kaartje tussen zitten dat aansluit op jouw wensen. Daarnaast kun jij de maten van je kaartje ook aanpassen. Hierdoor kun je de kaart laten vormen in een rechthoek, vierkant of zelfs langwerpig.

Geboortekaartjes maken met foto

Wil jij iedereen direct kennis laten maken met jullie kleine wonder? Dan kun je geboortekaarten ook maken met een foto van je kindje. Hierdoor geef je familie en vrienden meteen de kans om te zien hoe je pasgeboren kindje eruit ziet. Het toevoegen van een foto zorgt daarbij ook voor een persoonlijke aanpak.


De beste aanpak voor het maken van een geboortekaartje met foto gaat als volgt. Zorg ervoor dat je kort na de geboorte van je kind een newborn fotoshoot houdt. Dit kun je natuurlijk ook zelf doen wanneer je het budget lager wilt houden. Je kan foto's maken van je kleine wonder of samen met oudere broers en zussen. Een familiefoto doet het ook goed. Fleur je foto verder op met een leuk kader en voeg een aantal leuke elementen toe aan de kaart. Hierna hoef je alleen maar de naam, datum en gegevens toe te voegen. Hierna kun jij je prachtige geboortekaartjes versturen naar vrienden en familie.