Het effect van een kaartje

Je zult zelf vast wel eens een kaartje ontvangen. Dit kan zijn geweest toen je ziek was, geslaagd bent, de eerste communie deed of simpelweg omdat je jarig was. Dit zal je vast leuk gevonden hebben. Het geven van een kaartje kan veel losmaken bij iemand. Wij geven je hier een aantal effecten die het geven van een kaartje hebben.

Blijdschap

Als eerste bespreken we natuurlijk blijdschap. Deze emotie zal het meest voorkomen wanneer een kaartje ontvangen wordt. Vaak worden er namelijk kaartjes verstuurd voor mooie momenten in het leven. Mensen ontvangen namelijk vaak kaartjes voor een verjaardag, verhuizing, het behalen van een diploma, de geboorte van een kind of bruiloft. Op deze momenten worden mensen blij als ze gefeliciteerd worden.

Bij verdriet

Niet alle momenten in het leven zorgen voor blijdschap. Het overlijden van een geliefde of langdurige ziekte kunnen ervoor zorgen dat iemand zich voor een langere periode verdrietig of vervelend zal voelen. Het versturen van een kaartje op deze momenten geeft het effect dat mensen zich niet alleen voelen. Daarnaast voelen zij zich gesteund en geeft het ze kracht om door een moeilijke periode heen te komen.
Is iemand (langdurig) ziek? Dan kan het zelfs goed doen om meerdere malen een kaartje te sturen. Hierdoor laat je zien dat je aan iemand denkt. Iemand die iets gebroken heeft zal troost vinden in dit kaartje. De wensen van spoedig herstel doen een mens goed. Niet alleen bij korte duur is het ontvangen van een kaartje fijn. Langdurig zieke mensen halen steun en kracht uit de kaarten die ze ontvangen.

Stuur zelf een persoonlijk kaartje

Heb jij iemand die je graag wil verrassen met een kaartje? Maak dan een persoonlijk kaartje met een leuke foto en/of tekst. Zo zorg je ervoor dat je bij iemand anders een lach op het gezicht creëert, biedt je steun en laat je zien dat je aan iemand denkt. Er is een groot aanbod aan kaarten online te vinden. Hierdoor zal er altijd dé perfecte kaart tussen zitten die je graag wilt geven. Waar wacht je op? Maak nu de leukste kaarten en verras je vriend, vriendin, familie of kennis met een leuk en persoonlijk kaartje!

Terug naar Het effect van een kaartje
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Verjaardag Beterschap Geboorte Huwelijk Condoleance Nieuwe woning Bekijk alle koopgidsen